MOTHC De Watergeuzen

 

Zaalhockey Watergeuzen-Adelborsten

 

Zaalhockey Watergeuzen-Adelborsten

Geplaatst op 15-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeroen

Maandag avond 11 februari stonden 6 Watergeuzen klaar voor de jaarlijkse zaalhockeywedstrijd tegen het Korps Adelborsten. De Adelborsten waren goed vertegenwoordigd met 10 spelers (waaronder enkele Watergeuzen) en waren bereid twee spelers aan de Watergeuzen uit te lenen zodat er doorgewisseld kon worden.

Dit was hard nodig, want zodra het fluitsignaal klonk gingen beide teams er fel tegenaan. De Watergeuzen stonden verdedigend goed en wisten daardoor een licht overwicht op te bouwen. Dit resulteerde vrij snel in enkele strafcorners waaruit Marnix met een harde push in de kruising de 0-1 scoorde. Even later zorgde Olaf er via de korte hoek voor dat de voorsprong werd uitgebreid en leken de Watergeuzen op rozen de rust in te gaan. De eerste strafcorner tegen en een zwak moment in de organisatie zorgde echter voor tegendoelpunten waardoor er bij aanvang van de tweede helft een 2-2 gelijke stand op het bord stond.

De tweede helft kenmerkte zich door kansen over en weer en het was wederom Marnix die via een strafcorner voor een voorsprong wist te zorgen. Ook deze bleek van korte duur en de Adelborsten vonden met de 3-3 wederom de aansluiting. In de laatste 10 minuten werd er fel verdedigd en mede door invallers Carine en Imke konden de Watergeuzen conditioneel partij bieden aan de veelal jongere tegenstanders. Zowel Liselotte, Olaf en Pierre kregen kansen om op voorsprong te komen, maar de keeper gaf zich niet gewonnen. 5 minuten voor tijd lag de druk bij Olaf die achter de bal plaatsnam voor een strafbal. Hij verzaakte niet en wederom stonden de Watergeuzen op voorsprong. Deze keer wisten de Adelborsten het tij niet te keren en toen Jeroen er na een onderschepping op het middenveld 3-5 van wist te maken was de wedstrijd gelopen.

Na deze zeer geslaagde wedstrijd traden beide teams voor de derde helft aan in het zaaltje om daar onder het genot van een drankje de wedstrijd na te spreken en gezamenlijke wedstrijd plannen te maken voor de toekomst.


 

MOTHC De Watergeuzen

logo-z-w-watergeuzen

GEGEVENS

NL86 INGB 0001326402

KvK nummer 40634680

Privacyverklaring

hier vind je onze privacyverklaring