MOTHC De Watergeuzen

 

Sportdag Ministerie J&V met Watergeuzen

 

Sportdag Ministerie J&V met Watergeuzen

Geplaatst op 16-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Toine
Op 7 juni jl. stond een bonte verzameling ((ex-)defensie-)hockeyers klaar om verenigd onder de vlag van de Watergeuzen een gooi te doen naar de gouden medaille van het hockey toernooi van de sportdag van het departement Justitie & Veiligheid. Het zou een prolongatie betekenen, want ook vorig jaar heeft een groot gedeelte van ons team van 7 juni onder de naam Watergeuzen meegedaan en gewonnen. Deze naam was overigens op initiatief van organisator aan ons team toegewezen.
Ons team was samengesteld uit spelers afkomstig van DMO, CLSK, CLAS, de bestuursstaf, oud gedienden van het Defensie hockeyteam en last-but-certainly-not-least vijf originele Watergeuzen waarvan de namen van Nine, Pim, Bernhard, Pierre en Toine genoemd mogen worden.

In de mooie nieuwe shirtjes begonnen we met een wedstrijd die, tegen de verhoudingen in, in 0-0 eindigde. De wedstrijden daarna eindigden in verlies en winst, maar vooral in gelijkspel.
Als klap op de vuurpijl werden we zelfs in eerste instantie vergeten in de einduitslag!

Maar ondanks dat we de eerste plaats niet opnieuw hebben kunnen veroveren, hebben we een super dag gehad met (veelal) mooi weer en in een leuk gezelschap in een goede sfeer. Ook qua (samen)spel hebben we met mooie acties en sportiviteit laten zien dat we een waardig team waren.

Wellicht tot volgend jaar en natuurlijk bedankt voor het mogen dragen van de naam Watergeuzen!

Jan van der Vaart
watergeuzenteam-sportdag-min-jenv-2019

 

MOTHC De Watergeuzen

logo-z-w-watergeuzen

GEGEVENS

NL86 INGB 0001326402

KvK nummer 40634680

Privacyverklaring

hier vind je onze privacyverklaring