MOTHC De Watergeuzen

 

Hoogste trede bij Airborne

 

Hoogste trede bij Airborne

Geplaatst op 28-08-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Repko

Nog meer zomers' succes: bij het traditionele Airborne toernooi 2018 wist een zeer gemengd Watergeuzenteam de 1e prijs weg te slepen.

Na enkele jaren van afwezigheid zijn de Watergeuzen dit jaar weer met een mix team naar Oosterbeek afgereisd voor het Airborne toernooi. Erg fijn om als Watergeuzen weer aan dit toernooi ter herinnering aan militaire geschiedenis mee te kunnen doen en alle spelers bedankt voor deelname! Hoewel de kern van het team slechts uit 8 spelers bestond was er vertrouwen dat de charmes van de Watergeuzen voor voldoende invallers zou zorgen. Het aanbod van mix teams was beperkt op het toernooi wat betekende dat we gedurende de middag twee wedstrijden zouden spelen. Hierdoor was er tussen de wedstrijden door voldoende tijd voor de sociale kant van de Watergeuzen en om wat anders teams te spreken. Er moest natuurlijk nog wel gewonnen worden en na een snelle blik op de toernooi regels was het duidelijk dat er per wedstrijd ten minste 3 doelpunten gescoord moesten worden om in combinatie met de winst het maximaal aantal punten binnen te halen.

De eerste wedstrijd konden de lijnen nog wat worden uitgezet, hier en daar wat wisselingen in de opstelling worden gedaan en tegen het einde zelfs nog wat gas teruggenomen worden om fris te blijven voor het verdere verloop van de dag. Een comfortabele 4-0 overwinning. Voor de tweede wedstrijd werd bijna de fout gemaakt overmoedig met slechts 9 man te starten. Deze wedstrijd bleek de tegenstand sterker dan verwacht en concentreerde de tegenstander zijn sterke spelers achterin. Ook deze wedstrijd konden de Watergeuzen echter bouwen op een degelijke verdediging en voldoende creatief en scorend vermogen voorin. Er moest hard worden gewerkt om aan de drie doelpunten te komen, maar na de volle 40 minuten speeltijd was wederom een 4-0 overwinning voldoende om het toernooi voor mix teams te winnen.

 

airborne-2018-foto2


 

MOTHC De Watergeuzen

logo-z-w-watergeuzen

GEGEVENS

NL86 INGB 0001326402

KvK nummer 40634680

Privacyverklaring

hier vind je onze privacyverklaring