MOTHC De Watergeuzen

 

Geuzenwinst tegen defensie

 

Geuzenwinst tegen defensie

Geplaatst op 12-05-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Toine
Hebben de jarenlange bezuinigingen bij defensie ook hun tol geëist op het hockeyveld? Je zou het denken als niet meer dan de helft van het Geuzenteam uit actief dienende spelers had bestaan.
Met enig oponthoud vanwege files op de omringende snelwegen mochten we eindelijk genieten van het perfect stuiterende waterveld van Amersfoort. Na afloop van de uiterst sportieve iets ingekorte pot viel eigenlijk niets af te dingen aan de verpletterende 8-1 overwinning van de Geuzen. Zelfs met het vrijwillig afstaan van 2 van onze sterspelers, waarvan 1 trouwens het enige “tegen"-doelpunt maakte, was het defensie-team bij lange na niet opwassen tegen de strakke aanvallen van de Geuzen en de sterke verdediging. Wat defensie ook niet hielp waren de aanmoedigingen van Amersfoortse "locals" omdat wij (ook) in het rood speelden.
Het geuzenteam, wederom gehuld in de prachtige nieuwe shirtjes (thx Bart), bestond uit: Floor de Wild, Stan Schijen, Stijn Vreeswijk, Pierre Meermans, Maarten Veenendaal, Rob Pulles, Serge en Ian Spoelstra, Willem Bernard, Toine Vergroesen, Maarten Post, Jeroen Repko, Olaf Thesing en Suzanne van de Bruggen (laatste 2 uitgeleverd aan Defensie).
In de 3e helft ging het gelukkig wel gelijk op. De strak georganiseerde BBQ voorzag de vele hongerige magen van uitstekend vlees en andere lekkere gerechten en drankjes die bij een goede BBQ horen. Voor herhaling vatbaar en wellicht krijgt defensie kans op revanche bij het binnenkort door Justitie georganiseerde “overheids”-toernooi waar de Watergeuzen ook acte de présence zullen geven.
Namens de Watergeuzen,
Toine Vergroesen
img-20190510-wa0005afbeelding-van-antoine-vergroesen

 

MOTHC De Watergeuzen

logo-z-w-watergeuzen

GEGEVENS

NL86 INGB 0001326402

KvK nummer 40634680

Privacyverklaring

hier vind je onze privacyverklaring